CZEKOLADA GORZKA MIN. 72% KAKAO BIO 80 G - ECOR
Opis
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2486 kJ / 600 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 32
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 27
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 6,4
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 47
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 30
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 10
Masa netto [kg]: 0.0800
Pochodzenie: Włochy
Produkt BIO: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Skład: masa kakaowa*, trzcina cukrowa*, masło kakaowe*. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Możliwe alergeny: GLUTEN, MLEKO, SOJA, ORZECHY