CZEKOLADA 80% KAKAO RAW BEZGLUTENOWA BIO 70 G - LIFEFOOD
Opis
SKŁADNIKI
surowy tłuszcz
kakaowy* (49%), surowe kakao w proszku*, surowy syrop z agawy*, wanilia w
proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum
80%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2465 kJ / 591 kcal;
Tłuszcz: 53 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33 g;
Węglowodany: 23 g;
w tym cukry: 15
g;
Błonnik: 10 g
Białko: 7 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 10 dni.