CYTRYNA Z IMBIREM W SYROPIE BIO 220 g - BATOM
Opis
SKŁADNIKI
cytryna*
(41%), cukier trzcinowy* (40%), woda, imbir* (1%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Idealny
dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Produkt
pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g:
Wartość energetyczna: 747 kJ/176 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 40
g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym miejscu, po otwarciu w
lodówce do 5 dni
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): BATOM (dżemy, soki, kompoty, czystek)
Kategorie poszerzone: _**
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 45
Objętość netto (ml): 220
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 7.70
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
Liczba sztuk na warstwie: 200
Liczba sztuk na palecie: 1600