CHLEB Z PEŁNEGO ZIARNA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BALVITEN
Opis
SKŁADNIKI
woda, ziarna
31,8%* (słonecznik*, siemię lniane brązowe*, dynia*, siemię lniane żółte*,
kasza jaglana*), płatki owsiane* (bezglutenowe) 22%, olej
roślinny słonecznikowy*, regulator kwasowości: kwas jabłkowy*, błonnik z
babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, sól (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowy chleb z
ziaren, bez mleka, jajek oraz drożdży. Odpowiedni dla wegan. Pakowano w
atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1544 kJ / 373
kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6
g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 9,6
g
Białko: 10 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
Liczba sztuk na palecie: 1536
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 20.00
Kraj Producenta: Polska
Liczba sztuk na warstwie: 192
Masa netto (g): 250