CHLEB RYŻOWO - JAGLANY BEZGLUTENOWY BIO 300 G - BIOPIEKARZ NOWAKOWSKI TRADYCJA
Opis
SKŁADNIKI
woda, zakwas*
(woda, mąka z komosy ryżowej*, mąka kasztanowa*), mąka ryżowo - jaglana*
(23%), błonnik*, skrobia z tapioki*, oliwa z oliwek*, sól morska, substancja
zagęszczająca: guma ksantanowa(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g:
Wartość energetyczna: 895,32 kJ / 212,6 kcal
Tłuszcz:
4,61 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,66 g
Węglowodany: 38,23 g
w
tym cukry: 0,02 g
Błonnik:3,44 g
Białko: 3,78 g
Sól: 0,81
g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu