BELGIJSKIE CZEKOLADKI SERCA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 100 g - BELVAS
Opis
SKŁADNIKI
inulina*,
orzechy laskowe* 23%, masa kakaowa*, tłuszcz
kakaowy*, kakao sproszkowane*, tłuszcz kokosowy*
, wanilia*, emuglator: lecytyna
słonecznikowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 2218 kJ/ 531 kcal
Tłuszcz: 44,1
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,0 g
Węglowodany: 7,1
g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 38,1
g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02
g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, mleko (łącznie z laktozą) i soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKATY INNE: FAIR TRADE
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Belgia
Liczba sztuk na palecie: 1848
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
Masa netto (g): 100
Liczba sztuk na warstwie: 168
Kraj Producenta: Belgia
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 16.10