BATON KOKOSOWY BIO 25 G - MOGLI
Opis
SKŁADNIKI
płatki
kokosowe* (47%), syrop ryżowy* (25%), syrop z agawy* (16%), mąka
owsiana pełnoziarnista*, pełne mleko w
proszku*, miód*, wafle* (2%) (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2073 kJ / 498 kcal
Tłuszcz: 32
g;
w tym kwasy nasycone: 30 g;
Węglowodany: 44 g;
w tym
cukry: 34 g;
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,9 g;
Sól: 0,08
g
INFORMACJA ALERGENNA
może
zawierać soję, orzechy, sezam
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu