BATON KOKOS CREME BIO 22 G - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*,
mleko w proszku pełne* (12%), kokos*
(12%), olej palmowy*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna
sojowa*, wanilia bourbon* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz -
45,4 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone - 31,9 g
Węglowodany - 44,6 g
w tym
cukry - 43,6 g
Błonnik -
2,6 g
Białko
- 5,2 g
Sól - 0,18
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzechy laskowe i migdały
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu