BATON DAKTYLOWY Z ORZECHAMI NERKOWCA RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LUBS
Opis
SKŁADNIKI
daktyle*
60%, orzechy nerkowca* 40% (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Bez dodatku cukrów.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1795 kJ /429
kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 46
g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać orzechy.
UWAGA
Produkt nieodpowiedni dla
dzieci i kobiet w ciąży. Może zawierać
fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Masa netto (g): 47
Liczba sztuk na warstwie: 1920
Liczba sztuk na palecie: 11520
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 6.00
Kraj Producenta: Niemcy