BATON DAKTYLOWY Z MIGDAŁAMI I WANILIĄ BEZGLUTENOWY BIO 40 g - LUBS
Opis
SKŁADNIKI
daktyle*,
figi*, migdały* 18%, rodzynki sułtanki* (sułtanki*, olej
słonecznikowy*), mąka ryżowa*, orzechy laskowe*, wanilia*
0,2% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bez dodatku cukrów.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1443 kJ /344
kcal
Tłuszcz: 13,7 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 47,5 g
w tym
cukry: 37,9 g
Błonnik:
13,5
Białko: 7,6 g
Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALRGENNA
Może
zawierać inne orzechy.
UWAGA
Może zawierać fragmenty
łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 12000
Liczba sztuk na warstwie: 2000
Masa netto (g): 40
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 6.00
Kraj Producenta: Niemcy