BATON CZEKOLADOWY Z BIAŁKIEM RYŻOWYM I SPIRULINĄ RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 G - LIFEFOOD
Opis
OPIS
Bez
dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton
pakowany w atmosferze
ochronnej.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1656 kJ / 397 kcal;
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 4,0 g;
Węglowodany: 36,0 g;
w tym cukry: 29,0
g;
Błonnik: 8,0 g;
Białko:
20 ,0 g;
Sól: 0,43 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt
może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów
lub pestek owoców.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5
dni.