BATON BANANOWY Z MIGDAŁAMI BEZGLUTENOWY BIO 40 g - LUBS
Opis
SKŁADNIKI
banan* 34%,
migdały* 23%, rodzynki sułtanki* (sułtanki*, olej
słonecznikowy*), figi*, mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Bez dodatku cukrów.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1530 kJ /365
kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 52,4 g
w tym
cukry: 40,3 g
Błonnik: 7,6
g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALRGENNA
Może
zawierać inne orzechy.
UWAGA
Może zawierać
fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 12000
Liczba sztuk na warstwie: 2000
Masa netto (g): 40
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 6.00
Kraj Producenta: Niemcy